Timemanagement voor ouders, een waardevolle aanvulling op jouw aanbod en expertise als ouderschaps- en kindercoach

Jij bent coach en helpt ouders graag op weg  bij hun vragen rondom het gezinsleven, ouderschap en de opvoeding van hun kinderen. 

Een van de grootste uitdagingen van het gezinsleven is om naast het opvoeden ook structuur en balans te creëren zodat er genoeg tijd en ruimte is voor eenieder. Timemanagement voor ouders steekt hierop in. Met onze ouderworkshops hebben we al vele ouders op weg mogen helpen naar meer balans in het gezinsleven. Vanaf nu kan jij ouders hier ook in gaan ondersteunen als partner van Timemanagement voor ouders. 

Als partner van Timemanagement voor ouders kan jij het online programma ‘Aan de slag met timemanagement voor ouders’ inkopen. Jij verkoopt vervolgens zelf het online programma aan jouw eigen klanten. Hiermee biedt jij ouders een zeer compleet programma aan vol informatie, tips en inspiratie om ze op weg te helpen naar een nog fijner gezinsleven vanuit balans en plezier. 

Er zijn 3 opties waarmee jij als affiliate partner het online programma kan inkopen. Ik heb alles voor je op een rijtje gezet in een infosheet.

Met dit online programma: ‘Aan de slag met timemanagement voor ouders’ ga jij jouw klant extra waarde bieden en het zorgt er voor dat je passieve inkomsten gaat genereren. WIN-WIN! 

Welk affiliate pakket past bij jou?

Vragen of wil je even sparren?

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen hebt of dat je even wilt sparren over de inzet van het online programma. 

Eerst een kijkje nemen? Vraag gerust een proeflicentie bij me aan om een kijkje te nemen in dit online programma. 

Timemanagement voor ouders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches