Workshop volgen Timemanagement voor ouders

Voor meer balans in jullie gezinsleven

Train de Trainer Timemanagement voor ouderes

Een vernieuwend aanbod voor jouw praktijk

Ontdek Timemanagement in onze winkel

Leuke Timemanagement goodies voor ouders en trainers

Hé leuke ouder,
Ben jij een ‘alle-ballen-hoog-houder’?

En word je hier soms een beetje moe van of mis je de balans?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij ondersteunen ouders in hun zoektocht naar meer balans in hun gezinsleven. Veel ouders ervaren het als een hele klus om alle ballen in de lucht te moeten houden. Het combineren van werk, sociale contacten en tijd voor de kinderen vraagt veel aandacht. Met deze workshop geven we concrete tips en handvatten om harmonie en balans te vinden tussen deze zaken.

We leren je waar je prioriteiten liggen, orde op zaken te stellen èn te genieten van tijd voor jezelf en tijd voor je gezin, zodat jouw leven zal werken als een geoliede machine.

Wil je op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuwtjes rondom het gezinsleven druk dan op de button en schrijf je in.

Het gezicht achter Timemanagement voor ouders?

Ik ben Verena Elfring. Vanuit mijn coaching en trainingsbureau Verena.nu en  Samenkind Coaching en Training werk ik graag samen met mensen aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.  

Ik ben ervaringsdeskundige vanuit mijn rol als mama, van 2 kinderen. Vanuit mijn eigen behoefte en de vraag van andere ouders is eigenlijk de workshop ‘Timemangement voor ouders’ ontstaan in 2017. Het ouderschap is een andere fase van groei en vraagt ook zijn nodige uitdagingen. Goed voor jezelf zorgen en voor je gezin kan soms best eens lastig zijn. 

Toen ik de eerste workshop Timemanagement voor ouders gaf kwam ik er al gauw achter dat het een zeer welkome aanvulling is voor iedere ouder. Met succes is Timemanagement voor ouders de laatste jaren uitgebreid met een betrokken team trainers en hiermee is de workshop tot mijn trots  ook landelijk te volgen. 

Gun jezelf even een time-out en kijk eens naar de inrichting van jouw gezinsleven. Ben jij tevreden? 

Waarom ‘Timemanagement voor ouders’?

De noodzaak voor deze workshop is o.a. ontstaan uit meerdere beweegredenen. Ik merkte dat een van de grootste uitdagingen binnen het ouderschap TIJD is.

Als ouder is het het soms lastig om aan meerdere dingen tegelijk te denken. Alle ballen in de lucht houden vind ook ik op zijn tijd, een hele klus. Naast eigen herkenning, de behoefte van andere ouders en de specifieke wens vanuit kinderopvangorganisaties werd de workshop “Timemanagement voor ouders” in 2016 geboren.

Trainers

Eind 2017 is het idee ontstaan om “Timemanagement voor ouders” mogelijk te maken voor alle ouders in de Benelux. Daarom zijn er vanaf januari 2018 ‘train de trainersbijeenkomsten’, waar collega-coaches worden opgeleid om de workshop “Timemanagement voor ouders” te kunnen geven. Met een warme en enthousiaste community van gecertificeerde professionals, verspreiden we nu onze workshop. Hierdoor hebben al veel ouders meer inzicht, bewustwording en een meer ontspannen gezinsleven gekregen. Wij gaan verder met onze missie om iedere ouder te ondersteunen binnen het gezinsmanagement, zodat jullie gezinsleven nog meer in balans gaat verlopen.

Ervaringen

Timemanagement voor ouders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches