Het online programma
'Aan de slag met timemanagement voor ouders'.

Meer plezier in je gezinsleven,
tijd voor elkaar en tijd voor jezelf

Veel ouders ervaren het als een hele klus om alle ballen in de lucht te moeten houden. Het combineren van werk, sociale contacten en tijd voor de kinderen vraagt veel aandacht. 

Het leven met kinderen vraagt om teamwork in je gezin. 

In dit online programma vind je heel veel informatie, inspiratie en concrete tips, downloads van handige tools en opdrachten om direct aan de slag te gaan met  timemanagement binnen jullie gezin. In jouw eigen tijd, alleen of samen met je partner of misschien zelfs met jouw kinderen doorloop je de diverse modules van dit programma op weg naar meer inzicht, plezier en balans in jouw gezinsleven.

Welkom

Jij bent hier waarschijnlijk omdat je graag meer rust en ontspanning zou willen binnen jullie gezin. Je hebt veel ballen hoog te houden in jullie gezin en misschien zouden dingen meer effectief kunnen? 

Ik heb dit online programma voor je ontwikkelt om jou en jouw partner op weg te helpen. Ontdek welke patronen er zijn ingeslopen, waar de uitdagingen in jullie gezin werkelijk liggen en ga samen of alleen aan de slag met alle thema’s van het gezinsleven die eraan bijdragen dat jullie meer rust, structuur, ontspanning en plezier gaan creëren in jullie gezin. 

Ook krijg je inzicht in de de manier waarop jullie met elkaar communiceren in het gezin. Hoe je omgaat met de verschillende levensfases van jouw kind en weet je straks beter wie welke verantwoordelijkheden aan kan. Je zal merken dat jullie als gezin een topteam zijn. Resultaat: Blije ouders = Blije kinderen. 

Ik wens je veel inzichten maar bovenal plezier met dit online programma. 

Verena Elfring

In jouw eigen tijd, alleen of samen met je partner of misschien zelfs met jouw kinderen doorloop je de diverse modules van dit programma op weg naar meer inzicht, plezier en balans in jouw gezinsleven. 

Onbeperkt toegang

Na aankoop kan jij altijd aan de slag met het programma. Handig, want als jouw kinderen ouder worden kan het fijn zijn om alles nog eens door te nemen! Iedere levensfase brengt andere uitdagingen met zich mee.
Ook kan je altijd toegang houden over jouw ingevulde antwoorden en alle handige downloads.

Elke week een ander thema

Je kunt in jouw eigen tempo de verschillende modules doorlopen. Advies is om per week 1 module te gaan maken. Gun jezelf dus iedere week een onderdeel. Reserveer 1 à 2 momenten in de week om hiermee aan de slag te gaan. Op die manier kan je met je volle aandacht ermee bezig zijn en dan heeft het ook direct een positieve impact op jullie gezinsleven.

Hulp nodig van een coach?

We hopen dat je veel gaat hebben aan dit online programma.

Wanneer je tijdens het programma vragen hebt, neem dan contact op met een van de timemanagement coaches.

Online programma

Aan de slag met Timemanagement voor ouders

Timemanagement roept wellicht associaties op richting overzicht, structuur en plannen. Zeker komen deze onderwerpen ook aan bod maar timemanagement in het gezin gaat om nog veel meer dingen. Als ouder ben jij de thuisbasis voor je kind(eren).

 Samen met je partner heb jij grotendeels het (goede) voorbeeld te geven. Dat kan soms best een uitdaging zijn. En wat die uitdagingen zijn maar vooral hoe je daarmee kan omgaan ga je ontdekken in de 7 thema’s die je gaat doorlopen in dit programma. 

Het online programma bevat 7 thema's:

  1. Ouderschapsontwikkeling
  2. Timemanagement nodig?
  3. Timemanagement in het gezin
  4. De kinderen doen ook mee
  5. Werk en gezin
  6. Communicatie
  7. Relax!

Ervaringen van cursisten

Verena Efring

Oprichter en coach
Timemanagement voor ouders

Coach team

Timemanagement coaches uit heel het land
staan voor jou klaar

De coaches

Het online programma volg je zelf vanuit jouw huis. Heb je toch vragen schroom dan niet om een van onze coaches te benaderen.

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met timemanagement voor jouw gezin?

ZuiverFotografie©-12

Copyright 2019 Timemanagement voor ouders | Alle Rechten voorbehouden |

Timemanagement voor ouders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches