Wordt timemanagement coach en trainer

Jouw coachaanbod uitbreiden met een specialisatie op timemanagement thema’s in het gezinsleven? 

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan en daarom kan je bij ons de train de trainer voor de “workshop Timemanagement voor ouders” gaan volgen. 

Na het volgen van de train de trainer ga jij ook de praktische workshop ‘Timemanagement voor ouders’ en neem je ouders mee in de volgende thema’s:

Help jij straks ook ouders op weg om hun gezinsleven meer te structureren, voor meer ontspanning en plezier?

Wat levert deze train de trainer je op?

Na deze train de trainer ben jij:

Timemanagement coach

Als coach van timemanagement voor ouders kan je ouders gericht coachen bij de uitdagingen van het ouderschap en gezinsleven.

Aanbieder van de workshop

Na het volgen van de train de trainer kan jij zelf de ouderworkshop Timemanagement voor ouders verzorgen vanuit jouw eigen praktijk of op locatie bij bijv. een kinderopvangorganisatie of school.

Timemanagement affiliate

Na de train de trainer kan je als affiliate handige producten voor jouw klanten inkopen tegen inkoopsprijs. Bijv. de planners, journal en het online programma 'Aan de slag met timemanagement voor ouders'.

Wat jij krijgt als je de train de trainer komt volgen:

Investering train de trainer:

€ 447,- excl. btw

SAVE THE DATE

Regelmatig is er kans om de train de trainer ‘Timemanegement voor ouders’ te komen volgen. 

De online train de trainer zal worden gegeven via Zoom en bestaat uit 2 avonden van 19.00 tot 21.30uur. 

De live dag is altijd een dag van 10.00 tot 16.00uur bij Samenkind te Zevenaar. Kies dus de route die het beste bij jou past. Live of online? 

Zit er een datum voor je bij? Reserveer direct jouw plek van deelname: 

De live train de trainer is te volgen op:

Wat zeggen onze trainers?

Veelgestelde vragen

Als je met ouders en gezinnen werkt en je graag meer kennis wilt opdoen om hen op weg te helpen bij de uitdagingen van het gezinsleven. 

De meeste deelnemers aan de train de trainer werken met ouders als kinder- ouderschapscoach/ therapeut of vanuit hun rol van pedagogisch medewerker/ gastouder of leerkracht. 

€ 447,- excl. btw Dit is inclusief:

  • Werkboek
  • Startpakket (planner, alle ballen in de lucht lijstje. journal)
  • Eerste jaar lidmaatschap gratis (t.w.v. € 125,- excl. btw) inclusief 3 mastermindsessies, samenwerkdagen en extra korting als affiliate op inkoop van het online programma ‘Aan de slag met timemanagement voor ouders’ en producten als de planner en de tvo journal. 
  • Betrokken team trainers om mee te sparren over de workshop of casuïstiek in de praktijk. 

De live trainingsdagen zijn in Zevenaar op locatie bij Samenkind, Oude Doesburgseweg 89b te  Zevenaar. 

Je leert in het ochtendprogramma hoe je timemanagement gerelateerde thema’s kunt inzetten in de coaching van ouders. Je krijgt theoretische achtergrond over de materie en leert diverse coachtools toe te passen. Tijdens het 2de deel van de train de trainer krijg je een overdracht van de ouderworskhop ‘Timemanagement voor ouders’, waarna je na deze train de trainer zelf in staat bent om de workshop te kunnen geven aan ouders. 

Nee, je bent het niet verplicht. Na een jaar zullen we je vragen of je jouw lidmaatschap wenst te verlengen voor een jaar voor € 125,- excl. btw.

Je blijft dan genieten van alle extra voordelen, zoals het bijwonen van de samenwerkochtenden, de mastermindsessies en de extra kortingen als team affiliate. Je hebt toegang tot alle vernieuwde producten en werkbladen/ aanbod binnen timemanagement voor ouders en de mogelijkheid om jouw praktijk te vermelden op de website als aanbieder. 

Stop jij jouw lidmaatschap? Dan mag je nog steeds de workshop geven. Je behoudt de toegang tot de basismaterialen. Je extra voordelen vallen wel weg zoals beschreven bij het lidmaatschap. 

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en Verena komt er zo snel mogelijk op terug!

Timemanagement voor ouders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches