Waarom jij deze workshop wilt volgen?

Ken je dat gevoel? Wat moet je ouder soms toch veel. Het managen van je tijd is misschien nog nooit zo nodig geweest als nu. We houden alle ballen in de lucht, uit liefde voor ons gezin, ons werk of ons sociale leven, We hebben het druk. Soms lijkt het alsof tijd ons inhaalt of misschien zelfs in de weg zit. Je kan stress ervaren, het gevoel hebben dat het niet allemaal lukt of dat je alles alleen moet doen.

Wanneer we het gevoel hebben dat het druk is en we weinig tijd hebben, zullen we onze tijd goed moeten indelen. Naast je ouderrol heb je ook andere rollen te vervullen. Die rollen willen allemaal zo goed mogelijk doen.

Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt onderweg allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, een cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, een afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen, de auto wassen, en ook nog koken. En dan moeten je taken op het werk nog beginnen.

Aan het einde van de dag plof je op de bank en denk je misschien: “Zo, de dag is weer voorbij.”, of zeg je tegen je partner: “Dat hebben we weer mooi geregeld vandaag.”

Timemanagement voor ouders leert je om, samen met je partner en je gezin, meer balans, rust en overzicht te creëren voor jou en je gezin.

De workshop is praktisch, ervaringsgericht, vol humor, met (h)erkenning, tips en tools rondom het inrichten van jullie gezinsleven.
In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Timemanagement
  •  Mindset
  • Keuzes maken
  • Grenzen aangeven
  • Verantwoordelijkheid
  • Samenwerken als gezin
  • Aandacht en energie
  • Ontspanning

De workshop “Timemanagement voor ouders”  is op verschillende locaties in Nederland te volgen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuwtjes rondom het gezinsleven? Druk dan op de button en schrijf je in.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag, vul dan onderstaand contactformulier in.

Ben je enthousiast geworden? En overweeg je een workshop te volgen?

Vind een plek waar je de workshop Timemanagement voor Ouders kan volgen.

Komende workshops door het hele land

Ervaringen

Timemanagement voor ouders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches